PRIVACY STATEMENT

PRIVACY STATEMENT

In dit Privacy Statement worden de volgende definities gebruikt:

ANA Communicatie BV: de gebruiker van dit privacy beleid: ANA Communicatie BV met de handelsnaam Cream PR gevestigd aan de Westwal 22, 5211 DB ’s-Hertogenbosch kantoorhoudend te Amsterdam aan de Herengracht 499, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 20127764;
– gebruiker: de natuurlijke persoon die met ANA Communicatie BV een overeenkomst wenst aan te gaan of is aangegaan of die via de website het contactformulier heeft ingevuld;
– overeenkomst: de overeenkomst tussen ANA Communicatie BV en de gebruiker;
– website: de website www.creampr.amsterdam die door ANA Communicatie BV wordt beheerd;
– persoonsgegevens: gegevens waarmee een natuurlijke persoon geïdentificeerd kan worden.

  1. Wat we doen

Cream PR richt zich op media en marketing influencers, hierbij worden er persoonsgegevens verwerkt, als zelfstandig ondernemer of als werknemer namens de onderneming waar je voor werkt. Cream PR neemt jouw privacy zeer serieus en zal jouw informatie op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Cream PR altijd in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. In dit Privacy Statement legt Cream PR uit welke gegevens zij verwerkt en met welk doel. Ook maken we gebruik van Algemene voorwaarden.

Cream PR biedt informatie over nieuwe collecties en producten op verzoek van mode- en lifestyle merken en services. Bedrijven waar zij opdrachten van aanneemt om jou als redacteur, journalist, stylist, marketing influencer of anderszins te helpen en te inspireren bij het plaatsen van content, of om je te benaderen voor een samenwerking.

Wij richten ons voornamelijk op professionals achter digitale blogs, websites en social media kanalen, in relatie met dag-, week- en maandbladen en/of bieden informatie over producten die gebruikt en/of gedragen kunnen worden door geïnterviewden en BN-ers.

  1. Informatie die door Cream PR en externe servers wordt verzameld en verwerkt

Wij maken gebruik van betrouwbare externe servers en links naar websites waar wij niet direct invloed op hebben. We kunnen alleen niet garanderen dat deze bedrijven net zo veilig omgaan met de gegevens als wij. We adviseren je om eerst het Privacy Statement van die sites door te lezen voordat je daar gebruik van maakt.

We werken onder meer met de volgende externe partijen:

Mailchimp, Microsoft, WordPress, Dropbox en Woocommerce. Op verzoek sturen we je de complete lijst toe. Via Mailchimp versturen wij onze mailings, hiervoor kun je je altijd uitschrijven, informatie inzien en aanpassen hoe je bij ons staat ingeschreven.

Via WordPress en Woocommerce en aanvullende software die het mogelijk maakt om jou producten te lenen sta je ingeschreven met emailadres, (mobiel) telefoonnummer en afleveradres. Toegang tot deze database hebben onze koerier Sprynter, werknemers en freelancers waar Cream PR mee werkt. Het wachtwoord voor de online showroom waar je producten kunt lenen en welke worden afgeleverd en opgehaald kun je zelf altijd aanpassen.

Onze beeldbank is toegankelijk met inlog en wachtwoord en is op aanvraag verkrijgbaar, stuur hiervoor een mail naar info@creampr.amsterdam.

Elk jaar worden oude documenten en beelden die niet meer van toepassing zijn verwijderd.

Informatie over onze klanten, persrelaties en overige relaties wordt vertrouwelijk behandeld, onze contacten zullen niet zonder voorafgaande toestemming worden doorgegeven. In extreme gevallen, indien er met spoed pakketten gestuurd moeten worden kan het zijn dat we jouw afleveradres en e-mailadres doorgeven aan onze klant.

  1. Wijziging Privacy Statement

Om jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden over het gebruik van de gegevens kunnen wij onze Privacy Statement aanpassen. Wij adviseren om regelmatig dit Privacy Statement te checken, zodat je bij eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

  1. Inzage, wijzigen, verwijderen gegevens of andere vragen

Je kunt ons ook een verzoek sturen om de gegevens in te zien, te wijzigen, te verwijderen of aan jou over te dragen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te controleren of de gegevens wel kloppen. Wil je weten welke gegevens wij met toestemming gebruiken of wil je dat de gegevensverwerking wordt beperkt of gestaakt? Ook kun je je toestemming voor verwerking altijd weer intrekken. Als je wilt weten hoe dit precies in zijn werk gaat of andere vragen hebt over dit Privacy Statement laat het ons dan weten. Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@creampr.amsterdam.

  1. Klachten?

Natuurlijk helpen wij je graag als je een klacht hebt over onze verwerking van de persoonsgegevens. Je kunt echter ook een klacht indienen bij de zogenaamde ‘Autoriteit Persoonsgegevens’, die toezicht houdt op het verwerken van persoonsgegevens.

Update: 24-5-2018.